Tietoja virtuaalipalvelimesta

Virtuaalipalvelin on virtuaalinen sijaintisi alueella ja kaupungissa, jonka voit valita, kun otat käyttöön suojatun yhteyden. Voit esimerkiksi valita tietyn sijainnin pankkien ja verkkoyhteisöjen verkkosivustoille tai määrittää suojatun yhteyden tietyille verkkosivustoille. Verkkosivustoille erikseen luodut suojatun yhteyden asetukset ylittävät verkkosivustoluokille määritellyt asetukset.

Voit myös valita optimaaliset virtuaalipalvelimet elokuvien suoratoistoon, tiedostojen lataamiseen Internetistä tai verkkopelien pelaamiseen.

Jos käytät sovelluksen ilmaisversiota, voit käyttää ainoastaan maksutonta palvelinta. Käyttäessäsi maksutonta palvelinta sovellus valitsee automaattisesti VPN-palvelimen sijainnin ja kaupungin, vaikka olisit määritellyt jonkin toisen VPN-palvelimen sijainnin ja kaupungin valitulle verkkosivustolle.

Seuraavat virtuaalipalvelimet ovat tällä hetkellä käytettävissä Kaspersky VPN Secure Connection -palvelussa.

Voit käyttää tätä toimintoa vain, jos sinulla on oikeus käyttää kyseistä palvelua ja sen sisältöä sekä noudattaa kolmansien osapuolten oikeuksia ja sovellettavaa lakia. Lisää sovellusten käyttörajoituksista.